Chateau Saint Martin de la Garrigue

 
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C

Nyhed
85,00 DKK
stk.
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 15-17°C 
  • Druer: Syrah 37%, Mourvèdre 19%, Grenache noir 24 %, Carignan 20 %
 
Nyhed
110,00 DKK
stk.
2016 AOP Languedoc Rouge
  • Anbefales til: Svinekød, Fjerkræ, fisk, skaldyr, ost, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-13°C
  • Druer: Marsanne 41%, Roussanne 10%, Grenache Blanc 20%, Picpoul 17%, Viognier 5%, Terret 7%
Nyhed
110,00 DKK
stk.
2018 AOP Languedoc Blanc
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, vildt, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Mourvèdre 52%, Syrah 27%, Grenache noir 21%
Nyhed
150,00 DKK
stk.
2015 AOP Languedoc Rouge
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance