Cielo E. Terra - Italien

Cielo & Terra (himmel og jord) har været et familieforetagende siden 1908. I dag er det 4. generation af familien Cielo, der styrer det efterhånden meget store vinfirma, som samtidig er et kooperativ af mere end 2000 små vinbønder. Her kommer druerne ind til vinhuset fra mere end 4000 hektarer jord, der i alt giver en årlig produktion på ca. 30 millioner flasker. 60% af produktionen bliver hvert år eksporteret.

Vinhuset er beliggende i distriktet, Colli Berici (DOC), klods op af Valpollicella, hvor de berømte Amarone-vine kommer fra. Visionen er ganske enkelt at producere store bæredygtige italienske vine ud fra gamle, lokale traditioner kombineret med nye innovative idéer. Der bliver nemlig eksperimenteret både i vinmarkerne men også i produktionen. Deres ambitioner og entusiasme skinner tydeligt igennem når man smager på slutproduktet. Derfor anser Cielo e Terra også deres visioner og proaktive udvikling som nogle af deres helt store styrker. I dag er de en af de en af Italiens førende vinproducenter, og på verdensplan bliver de blot større og større.
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance