Domaine de Coursac

 
Anbefales til: Okse/kalv, svin, fjerkræ og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer:100% Cabernet Sauvignon
Nyhed
80,00 DKK
stk.
  • Anbefales til: Fisk, Skaldyr, aperitif og terrasse
  • Serveringstemperatur: 10-13°C
  • Druer: 100% Chardonnay
Nyhed
80,00 DKK
stk.
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 50 Grenache Noir, 30% Syrah, 10% Cinsault
Nyhed
95,00 DKK
stk.
2017 AOC Languedoc Rouge
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance