GRATIS FRAGT 
VED KØB AF VIN FOR OVER 500,-
 
 

Frankrig-Languedoc

Frankrig-Languedoc Vinregioner Languedoc - Frankrig
 
  • Druer: 100% Cabernet Sauvignon
Ikke på lager
80,00 DKK
  • Anbefales til: Fisk, Skaldyr, Aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-13°C
  • Druer: 60% Chardonnay + 40% Sauvignon Blanc
80,00 DKK
stk.
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer:100% Cabernet Sauvignon
80,00 DKK
stk.
IGP Cévennes Cabernet Sauvignon - Domaine Les Tuileries
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer:100% Pinot Noir
80,00 DKK
stk.
  • Anbefales til: Okse/kalv, svinekød, lam, fjerkræ, grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 60% Grenache, 40% Cinsault
Ikke på lager
85,00 DKK
2018 AOP Corbiere - Prestige Rouge
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: 40% Cinsault, 40% Syrah, 20% Grenache
85,00 DKK
stk.
2018 AOP Languedoc Rosé
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 13-15°C
  • Druer: 40% Hvid Grenache, 40% Marsanne, 20% Bourboulenc
85,00 DKK
stk.
2019 AOP Corbiere - Prestige Blanc
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: 40% Cinsault, 40% Syrah, 20% Grenache
85,00 DKK
stk.
2019 AOP Languedoc Rosé
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 60% Syrah, 35% Grenache, 5% Mourvedre
 
 
Årgang 2014
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
 
Årgang 2013
Bronze medalje i Decanter Asia Wine Awards 2015
 
Årgang 2012
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
95,00 DKK
stk.
2013 AOC Languedoc
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer:50% Grenache Noir, 10% Syrah, 40% Cinsault
95,00 DKK
stk.
2019 AOC Languedoc Rosé
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 60% Grenache Noir, 30% Syrah, 10% Cinsault
95,00 DKK
stk.
2019 AOC Languedoc Rouge
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 15-17°C 
  • Druer: Syrah 37%, Mourvèdre 19%, Grenache noir 24 %, Carignan 20 %
 
110,00 DKK
stk.
2016 AOP Languedoc Rouge
  • Anbefales til: Svinekød, Fjerkræ, fisk, skaldyr, ost, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-13°C
  • Druer: Marsanne 41%, Roussanne 10%, Grenache Blanc 20%, Picpoul 17%, Viognier 5%, Terret 7%
110,00 DKK
stk.
2018 AOP Languedoc Blanc
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: 40% Marsanne, 40% Roussanne, 20% Vermentino
140,00 DKK
stk.
2012 AOC Languedoc Blanc
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, vildt, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Mourvèdre 52%, Syrah 27%, Grenache noir 21%
150,00 DKK
stk.
2016 AOP Languedoc Rouge
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 55% Grenache Noir, 35% Syrah, 5% Carignan, 5% Mouvedre
150,00 DKK
stk.
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance