|
|
GRATIS FRAGT
VED KØB AF VIN FOR OVER 500,-
|
|
|
|
Anbefales til: Okse/kalv, svin, fjerkræ og grill Serveringstemperatur: 16-18°C Druer:100% Cabernet Sauvignon 80,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, Skaldyr, aperitif og terrasse
- Serveringstemperatur: 10-13°C
- Druer: 100% Chardonnay
80,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
- Serveringstemperatur: 10-12°C
85,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
- Serveringstemperatur: 10-12°C
85,00 DKK
- Anbefales til: Okse, svin, lam, fjerkræ og grill
- Serveringstemperatur: 16-18°C
- Druer: 60% Syrah, 35% Grenache, 5% Mourvedre
Årgang 2014 Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
Årgang 2013
Bronze medalje i Decanter Asia Wine Awards 2015
Årgang 2012 Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager. 95,00 DKK
- Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam og grill
- Serveringstemperatur: 16-18°C
- Druer: 60% Grenache Noir, 30% Syrah, 10% Cinsault
95,00 DKK
- Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam og grill
- Serveringstemperatur: 15-17°C
- Druer: Syrah 37%, Mourvèdre 19%, Grenache noir 24 %, Carignan 20 %
110,00 DKK
- Anbefales til: Svinekød, Fjerkræ, fisk, skaldyr, ost, aperitif og som terrassevin
- Serveringstemperatur: 10-13°C
- Druer: Marsanne 41%, Roussanne 10%, Grenache Blanc 20%, Picpoul 17%, Viognier 5%, Terret 7%
110,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif
- Serveringstemperatur: 12-14°C
- Druer: 40% Marsanne, 40% Roussanne, 20% Vermentino
140,00 DKK
- Anbefales til: Okse/kalv, svin, vildt, fjerkræ og grill
- Serveringstemperatur: 16-18°C
- Druer: Mourvèdre 52%, Syrah 27%, Grenache noir 21%
150,00 DKK
|
|
|
|
|
|
|
|