Franske vine

  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah 
75,00 DKK
stk.
2016 Domaine Cavalier Rouge - Chateau de Lascaux
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
80,00 DKK
stk.
2015 Riesling - Kirschner
  • Anbefales til: Okse, svin. lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Grenache, 10% Syrah, 10% Mourvedre, 5%Carignan, 5% Cinsault 
85,00 DKK
stk.
2016 Côte du Rhône - Domaine L'Espigouette
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Carignan 
85,00 DKK
stk.
Vin de France - Le Burlet Rosé - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre 
85,00 DKK
stk.
Vin de France - Le Burlet Rouge- Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
Tilbud
90,00 80,00 DKK
stk.
2015 Riesling
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 60% Syrah, 35% Grenache, 5% Mourvedre
 
 
Årgang 2014
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
 
Årgang 2013
Bronze medalje i Decanter Asia Wine Awards 2015
 
Årgang 2012
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
95,00 DKK
stk.
2013 AOC Languedoc
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: 40% Cinsaut, 30% Grenache, 30% Syrah
Årgang 2013
Kåret som "Den bedste Rosé vin" iTop 100 Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine, som testsmager.
95,00 DKK
stk.
2017 AOC Laungedoc
  • Anbefales til: Fisk, krydret mad, ost og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Gewurztraminer 
100,00 DKK
stk.
2016 Gewurztraminer Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris 
100,00 DKK
stk.
2016 Pinot Gris Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
Tilbud
100,00 90,00 DKK
stk.
2016 Rhône - Plan de Dieu - Domaine L'Espigouette
  • Anbefales til: Okse, svinekød og lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot 60%, Cabernet Sauvignon 40% 
Årgang 2011
Guld ved Concours de Vignerons de Independants
 
Årgang 2009
88/100 Wine Enthusiast
Sølv medalje - Concours Mondial de Bruxelles
110,00 DKK
stk.
2008 Chateau Tayet, Bordeaux Supérieur
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay, Pinot Blanc, Riesling
Tilbud
120,00 105,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace Blanc de Blanc - Stoeffler
  • Anbefales til: Svinekød og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 14-16°C
  • Druer: Pinot Noir 
125,00 DKK
stk.
2013 Bourgogne Rouge - Francois Raquillet
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache og Syrah
130,00 DKK
stk.
2017 Vacqueyras - Le Poète - Domaine Fourmone
  • Anbefales til:Fisk, fjerkræ, svinekød og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
135,00 DKK
stk.
2013 Riesling - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, svinekød og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
Ikke på lager
135,00 DKK
2013 Riesling Grand Cru
  • Anbefales til:Fisk, fjerkræ, svinekød og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
Tilbud
135,00 120,00 DKK
stk.
2016 Riesling - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: 40% Marsanne, 40% Roussanne, 20% Vermentino
140,00 DKK
stk.
2012 AOC Languedoc Blanc
  • Anbefales til: Terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Pinot Noir
140,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace Rosé - Stoeffler
  • Anbefales til: Ost og dessert
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Muscat 
150,00 DKK
stk.
2012 Beaumes de Venise, Muscat - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
150,00 DKK
stk.
2015 Gigondas Cuvée Fauquet - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
150,00 DKK
stk.
2018 Gigondas Cuvée Fauquet - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Ost og krydret mad
  • Severingstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris
160,00 DKK
stk.
2009 Pinot Gris Vendanges Tardives - Kirschner (50 cl.)
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay
Tilbud
160,00 140,00 DKK
stk.
2012 Cremant d'Alsace Millésime - Stoeffler
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, fjerkræ og svinekød
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
Tilbud
160,00 140,00 DKK
stk.
2014 Riesling Millésime - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 80% Syrah, 20% Grenache 
Årgang 2014
90/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2012
89/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2008
Bronzemedalje i Decanter
 
Årgang 2004
89/100 - Robert Parker
 
160,00 DKK
stk.
2015 Languedoc - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Okse, svinekød og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Pinot Noir 
Årgang 2008 - 87/100 point af Robert Parker

Årgang 2005 - 89/100 point af Robert Parker
Tilbud
165,00 150,00 DKK
stk.
2013 Mercurey Rouge, Vieilles Vignes - Domaine Francois Raquillet
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc 
Årgang 2009
Guld ved Concours Mondial de Bruxelles 2011
170,00 DKK
stk.
2009 Chateau Roquettes, St. Emilion Grand Cru
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Hovedsagligt Grenache 
Tilbud
170,00 150,00 DKK
stk.
2015 Vacqueyras Cuvée des Ceps d'Or  - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay, Pinot Blanc og Riesling
170,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace, Nature extra Brut - Stoeffler
  • Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Gewurztraminer
180,00 DKK
stk.
2016 Gewurztraminer - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Chardonnay 
195,00 DKK
stk.
2013 Rully Blanc 1. Cru
  • Anbefales til: Krydret mad, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Pinot Gris 
200,00 DKK
stk.
2011 Pinot Gris
  • Anbefales til: Okse, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
200,00 DKK
stk.
2015 Gigondas Cuvée Le Secret - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Gewurztraminer
Tilbud
225,00 190,00 DKK
stk.
2016 Gewurztraminer
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, ost og julemad
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Riesling
250,00 DKK
stk.
2008 Riesling
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, ost og julemad
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Riesling
250,00 DKK
stk.
2011 Riesling
  • Anbefales til: Okse, svinekød, vildt og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Pinot Noir 
Tilbud
275,00 255,00 DKK
stk.
2010 Chassagne-Montrachet Rouge - Domaine Louis Nié, Clos Bellefond
  • Anbefales til: Krydret mad, ost og dessert
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
300,00 DKK
stk.
2006 Riesling Sélection de Grain Nobles
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay
325,00 DKK
stk.
Champagne - Blanc de Blanc
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Pinot Noir
325,00 DKK
stk.
Champagne - Blanc de Noir
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Hovedsagligt Grenache 
Tilbud
340,00 295,00 DKK
stk.
2015 Vacqueyras Cuvée des Ceps d'Or Magnum 1½L - Domaine Fourmone
Årgang 2009 - 92/100 point - Robert Parker 
Tilbud
425,00 390,00 DKK
stk.
2009 Languedoc Rouge - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Okse, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon 
Årgang 2011
Guld medalje ved Concours de Bruxelles 2015
 
Årgang 2008
Bronze af International Wine & Spirit comeptition 2014
Tilbud
475,00 395,00 DKK
stk.
2008 Chateau La Croizille, St. Emilion Grand Cru
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance