GRATIS FRAGT
VED KØB AF VIN FOR OVER 500,-
Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
Serveringstemperatur: 10-12 °C
Druer: Riesling
80,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin. lam og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: 70% Grenache, 10% Syrah, 10% Mourvedre, 5%Carignan, 5% Cinsault
85,00 DKK
Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
Serveringstemperatur: 12-14°C
Druer: Carignan
85,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
85,00 DKK
Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ.
Serveringstemperatur: 10-12 °C
Druer: Riesling
90,00 80,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam, fjerkræ og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: 60% Syrah, 35% Grenache, 5% Mourvedre
Årgang 2014 Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
Årgang 2013
Bronze medalje i Decanter Asia Wine Awards 2015
Årgang 2012 Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
95,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
100,00 DKK
Anbefales til: Fisk, krydret mad, ost og som terrassevin.
Serveringstemperatur: 8-10 °C
Druer: Gewurztraminer
100,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
100,00 DKK
Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
Serveringstemperatur: 8-10 °C
Druer: Pinot Gris
100,00 DKK
Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
Serveringstemperatur: 8-10°C
Druer: Chardonnay, Pinot Blanc, Riesling
120,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: 70% Grenache, 20% Syrah, 10% Mourvedre
120,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Grenache og Syrah
130,00 DKK
Anbefales til:Fisk, fjerkræ, svinekød og som terrassevin.
Serveringstemperatur: 10-12°C
Druer: Riesling
135,00 DKK
Anbefales til: Fisk, skaldyr, svinekød og fjerkræ.
Serveringstemperatur: 10-12 °C
Druer: Riesling
135,00 120,00 DKK
Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif
Serveringstemperatur: 12-14°C
Druer: 40% Marsanne, 40% Roussanne, 20% Vermentino
140,00 DKK
Anbefales til: Terrassevin og aperitif
Serveringstemperatur: 8-10°C
Druer: Pinot Noir
140,00 DKK
Anbefales til: Ost og dessert
Serveringstemperatur: 10-12°C
Druer: Muscat
150,00 DKK
Anbefales til: Okse, lam og vildt
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre
150,00 DKK
Anbefales til: Ost og krydret mad
Severingstemperatur: 8-10 °C
Druer: Pinot Gris
160,00 DKK
Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
Serveringstemperatur: 8-10°C
Druer: Chardonnay
160,00 DKK
Anbefales til: Fisk, skaldyr, fjerkræ og svinekød
Serveringstemperatur: 10-12°C
Druer: Riesling
160,00 DKK
Anbefales til: Svinekød og fjerkræ
Serveringstemperatur: 14-16°C
Druer: Pinot Noir
165,00 DKK
Anbefales til: Okse, svinekød, lam og vildt
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Årgang 2009
Guld ved Concours Mondial de Bruxelles 2011
170,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Hovedsagligt Grenache
Udvalgte priser:
Les Ceps d'Or 2012 - Guld Medalje ved General Agricultural Competition i Paris 2014. Les Ceps d'Or 2010 - Guld Medalje i kategorien "Rød Vacqueyras" ved General Agricultural Competition i 2013.
170,00 150,00 DKK
Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
Serveringstemperatur: 8-10°C
Druer: Chardonnay, Pinot Blanc og Riesling
170,00 150,00 DKK
Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
Serveringstemperatur: 8-10°C
Druer: Gewurztraminer
180,00 160,00 DKK
Anbefales til: Krydret mad, ost og som terrassevin
Serveringstemperatur: 8-10°C
Druer: Pinot Gris
200,00 DKK
Anbefales til: Okse, vildt og julemad
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre
200,00 DKK
Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
Serveringstemperatur: 8-10°C
Druer: Gewurztraminer
225,00 DKK
Anbefales til: Fjerkræ, fisk, skaldyr og terrasevin
Serveringstemperatur: 12-14°C
Druer: Chardonnay
225,00 DKK
Anbefales til: Okse, svinekød og fjerkræ
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: Pinot Noir
Årgang 2008 - 87/100 point af Robert Parker Årgang 2005 - 89/100 point af Robert Parker
225,00 190,00 DKK
Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, ost og julemad
Serveringstemperatur: 12-14°C
Druer: Riesling
250,00 DKK
Anbefales til: Fjerkræ, fisk, skaldyr og terrassevin
Serveringstemperatur: 12-14°C
Druer: Chardonnay
295,00 DKK
Anbefales til: Okse, svinekød og fjerkræ
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: Pinot Noir
295,00 260,00 DKK
Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
Serveringstemperatur: 8-10°C
Druer: Chardonnay
325,00 DKK
Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
Serveringstemperatur: 8-10°C
Druer: Pinot Noir
325,00 DKK
Anbefales til: Okse, vildt og julemad
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon
Årgang 2011
Guld medalje ved Concours de Bruxelles 2015
Årgang 2008
Bronze af International Wine & Spirit comeptition 2014
475,00 DKK