GRATIS FRAGT 
VED KØB AF VIN FOR OVER 500,-
 
 

Hvem er Vestergaard Vin

Vestergaard Vin er startet efteråret 2011 og er et mindre vinfirma der selv importere den vin vi sælger. Vi forsøger at finde unikke familiejede producenter hvor kvaliteten er i top, og prisen er fordelagtig.
 
Forholdet mellem mad og vin er en af vores store interesser, og vi står gerne til rådighed med råd og vejledning om hvilke vine der passer til en given ret.
 
Vi bestræber os på at give vore kunder nogle spændende og gode vinoplevelser, og det kan både ske ved hjælp af god og troværdig rådgivning, men også ved hjælp af vores vinsmagninger som vi afholder en del af hvert år. 
Man kan altid deltage i en af vore åbne smagninger, men man er også meget velkommen til at kontakte os hvis man ønsker en personligt tilrettet smagning for en mindre gruppe mennesker. 
Alle åbne smagninger bliver annonceret i pressen og på vores hjemmeside.
 
Vi sælger både til private og erhversdrivende, og man kan handle med os via vores hjemmeside, eller man kan kontakte os direkte via telefon eller e-mail.
Peter Sand Haugaard Christensen
startede allerede som 15 årig med at opbygge sin vinkælder – den gang primært Bordeauxvine. Siden er mange andre vine kommet i vinkælderen fra mange af Verdens lande. Med en uddannelse som forstkandidat og dermed interesse for de biologiske processer og planter i det hele taget blev det kombineret med interessen for vin ved at starte som vinproducent i sin fritid i 1999. Siden er der plantet mere til og der er nu etableret en større vinmark på ejendommen i Lundager ved Assens. Dette kan du læse meget mere om under fanebladet ”Dansk Vin”
Mange ferier og rejser til verdens vindistrikter førte til at han i 2011 endte med at tage skridtet fuldt ud til at blive vinimportør.
Søren Folke Olsen
-har været interesseret i vin siden midt 90’erne. Siden har han smagt på og læst om alverdens forskellige vine, og det har givet en stor indsigt i vinens forunderlige verden. Hans hoved interesse ligger i Bourgogne og Alsace, men hans viden og erfaring inden for vin omfatter mange andre vinområder i verden.
Finn Bjørn Schousboe
-er ligesom Peter uddannet Forstkandidat og arbejder i det daglige med logistik og procesoptimering på Shell raffinaderiet i Fredericia. Finn bor på et landbrug v. Gamborg med sin familie.
Interessen for mad og vin blev grundlagt i en tidlig alder og har også ført til en stadigt voksende egenproduktion. Der er nok gået en ny bonderøv tabt i Finn, men entreprenør genet får så udfoldelsesmulighed i vinforretningen...
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance