Hvidvine

  • Anbefales til: Fjerkræ, fisk og apperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Chardonnay
69,00 DKK
stk.
2017 Los Riscos Chardonnay - Viña Requingua, Chile
  • Anbefales til: Fisk, Skaldyr, Aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-13°C
  • Druer: 60% Chardonnay + 40% Sauvignon Blanc
80,00 DKK
stk.
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif og terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Chardonnay, Cortese og Sauvignon
85,00 DKK
stk.
2016 Piemonte DOC Bianco
  • Anbefales til: Okse/kalv, svinekød, lam, fjerkræ, grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 60% Grenache, 40% Cinsault
Ikke på lager
85,00 DKK
2018 AOP Corbiere - Prestige Rouge
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 13-15°C
  • Druer: 40% Hvid Grenache, 40% Marsanne, 20% Bourboulenc
85,00 DKK
stk.
2019 AOP Corbiere - Prestige Blanc
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: 100% Verdicchio
90,00 DKK
stk.
2018 Querciantica Verdicchio DOC Classico - Velenosi
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
100,00 DKK
stk.
2017 Riesling - Kirschner
  • Anbefales til: Svinekød, Fjerkræ, fisk, skaldyr, ost, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-13°C
  • Druer: Marsanne 41%, Roussanne 10%, Grenache Blanc 20%, Picpoul 17%, Viognier 5%, Terret 7%
110,00 DKK
stk.
2018 AOP Languedoc Blanc
 
Årgang 2015
87/100 point - Wine Enthusiast juli 2016 "Very good, good value"
 
86/100 point - Wine Spectator juli 2016
 
  • Anbefales til: Aperitif, fisk, skaldyr og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 14-16°C
  • Druer: 100% Chardonnay 
119,00 DKK
stk.
2015 Chardonnay - Wakefield Estate - Australien
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
120,00 DKK
stk.
2016 Riesling
  • Anbefales til: Fisk, krydret mad, ost og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Gewurztraminer 
120,00 DKK
stk.
2017 Gewurztraminer Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
120,00 DKK
stk.
  • Anbefales til: Fisk, krydret mad, ost og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Gewurztraminer 
120,00 DKK
stk.
2018 Gewurztraminer Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris 
120,00 DKK
stk.
2019 Pinot Gris Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
120,00 DKK
stk.
2019 Riesling
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: 40% Marsanne, 40% Roussanne, 20% Vermentino
140,00 DKK
stk.
2012 AOC Languedoc Blanc
  • Anbefales til: Fjerkræ, fisk, skaldyr og aperitif.
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Zalas Perle
149,00 DKK
stk.
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris 
150,00 DKK
stk.
2011 Pinot Gris Grand Cru
  • Anbefales til:Fisk, fjerkræ, svinekød og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
150,00 DKK
stk.
2016 Riesling - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris 
150,00 DKK
stk.
2017 Pinot Gris Grand Cru
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, svinekød og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
150,00 DKK
stk.
2017 Riesling Grand Cru
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, svinekød og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
150,00 DKK
stk.
2018 Riesling Grand Cru
  • Anbefales til:Fisk, fjerkræ, svinekød og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
150,00 DKK
stk.
2019 Riesling - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Ost og krydret mad
  • Severingstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris
Tilbud
160,00 140,00 DKK
stk.
2009 Pinot Gris Vendanges Tardives - Kirschner (50 cl.)
  • Anbefales til: Fisk, Skaldyr, Aperitif og terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Grenache Blanc og Clairette
170,00 DKK
stk.
2017 - Vacqueyras Blanc - Le Fleurantine - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, fjerkræ og svinekød
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
180,00 DKK
stk.
2014 Riesling Millésime - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Gewurztraminer
210,00 DKK
stk.
2016 Gewurztraminer - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Krydret mad, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Pinot Gris 
225,00 DKK
stk.
2011 Pinot Gris
  • Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Gewurztraminer
Tilbud
225,00 190,00 DKK
stk.
2016 Gewurztraminer
  • Anbefales til: Fjerkræ, fisk, skaldyr og terrasevin
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Chardonnay
 
225,00 DKK
stk.
2018 Mercurey Blanc Vieilles Vignes - Domaine Francois Raquillet
  • Anbefales til: Fjerkræ, fisk, skaldyr og terrassevin
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Chardonnay
 
295,00 DKK
stk.
2018 Mercurey Blanc 1. Cru
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, ost og julemad
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Riesling
300,00 DKK
stk.
2011 Riesling
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance