|
|
|
|
|
|
|
- Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
- Serveringstemperatur: 10-12 °C
- Druer: Riesling
80,00 75,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ.
- Serveringstemperatur: 10-12 °C
- Druer: Riesling
90,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, krydret mad, ost og som terrassevin.
- Serveringstemperatur: 8-10 °C
- Druer: Gewurztraminer
100,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
- Serveringstemperatur: 8-10 °C
- Druer: Pinot Gris
100,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
- Serveringstemperatur: 8-10 °C
- Druer: Pinot Gris
135,00 DKK
- Anbefales til:Fisk, fjerkræ, svinekød og som terrassevin.
- Serveringstemperatur: 10-12°C
- Druer: Riesling
135,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, skaldyr, svinekød og fjerkræ.
- Serveringstemperatur: 10-12 °C
- Druer: Riesling
135,00 DKK
- Anbefales til: Ost og krydret mad
- Severingstemperatur: 8-10 °C
- Druer: Pinot Gris
160,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, skaldyr, fjerkræ og svinekød
- Serveringstemperatur: 10-12°C
- Druer: Riesling
160,00 DKK
- Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
- Serveringstemperatur: 8-10°C
- Druer: Gewurztraminer
180,00 DKK
- Anbefales til: Krydret mad, ost og som terrassevin
- Serveringstemperatur: 8-10°C
- Druer: Pinot Gris
200,00 DKK
- Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
- Serveringstemperatur: 8-10°C
- Druer: Gewurztraminer
225,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, ost og julemad
- Serveringstemperatur: 12-14°C
- Druer: Riesling
250,00 DKK
- Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, ost og julemad
- Serveringstemperatur: 12-14°C
- Druer: Riesling
250,00 DKK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|