Kom til Grill-arrangement med helstegt pattegris og vinsmagning

Køb billetten her - begrænset antal pladser 

 
Denne Crianza er produceret på 100% Tempranillo. Vinen har ligget på amerikanske og franske fade i 15 mdr. Herefter 2 mdr. i tank og til sidst 8 mdr. i flasken før frigivelse.

Vinen er dyb rød kirsebærfarve, klar og brillant. Duften er spændende med mange facetter såsom sorte kirsebær, brombær, lakrids og mineralske toner.

God og kraftig Crianza med tæt og lang smag. Lagringen giver denne vin rygrad, men overdøver ikke den delikate frugt. Eftersmagen er lang og blød uden skarpe hjørner.
129,00 DKK
stk.
Balsión Crianza 2012 - Bodegas Resalte - Spanien
 Farven er klar og lys gylden med skønne dufte af eksotiske frugter med et lille hint af flødekaramel uden at virke sød. Smagen er en dynamisk kombination af pære, ananas og citrusfrugter. De elegante noter fra fadlagringen komplementerer den friske frugtsmag og tilfører en anelse kompleksitet til duften og smagen. Der er en gennemført balance i vinen, og det kan smages. Afslutningen er frisk og flot afrundet.
 
139,00 DKK
stk.
Chardonnay
Druerne til denne vin bliver plukket om natten og kørt direkte til vineriet. Klaserne bliver knust hele, herefter hurtigt nedkølet og derefter presset. Efter en kort periode i tank bliver det meste af mosten hældt på franske fade, hvor vinen gærer. Noget af vinen får lov til begynde gæringen med vildgær, resten gæres i rustfrie ståltanke. Efter 4 måneder (under konstant omrøring) bliver vinen blandet og tappet.
 
Lysegul med lidt grønne nuancer i glasset. Delikat duft af fersken, nektariner, nødder, citrus og sommerblomster. God styrke i smagen, hvor den rene frugt bakkes flot op af noterne fra fadene. Smagen er tør men med en skøn blød og cremet eftersmag.
119,00 DKK
stk.
Chardonnay 2015 - Wakefield Estate - Australien
Ren og klar kirsebær-rød i farven, der følges op af en intens duft af skønne solmodne jordbær og fadnoter. Fløjlsblød smag, cremet og i flot balance. En utrolig velkomponeret vin, der ikke fås meget bedre fra disse breddegrader.
99,00 DKK
stk.
Pinot Noir
Veltliner & Friends er en spændende hvidvin fra Østrig, fra det familiedrevne vinhus Leo Aumann. Vinhuset ligger i Thermenregionen syd for Wien, der er kendt som et af de mest berømte og ældste vindyrkningsområder i Østrig. 

Alle druer håndhøstes og sorteres omhyggeligt, så det absolut bedste resulat opnås.

Veltliner & friends fra Leo Aumann er en tør og frugtig hvidvin der er laver på 90 % Grüner Veltliner, 5 % Sauvignon Blanc og 5 % Chardonnay. Grüner Veltliner er Østrigs nationaldrue.
125,00 DKK
stk.
Veltiner & Friends
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance