GRATIS FRAGT
VED KØB AF VIN FOR OVER 500,-
Anbefales til: Okse, svin. lam og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: 70% Grenache, 10% Syrah, 10% Mourvedre, 5%Carignan, 5% Cinsault
85,00 DKK
Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
Serveringstemperatur: 12-14°C
Druer: Carignan
85,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
85,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
100,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og grill
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer:
100,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
100,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: 70% Grenache, 20% Syrah, 10% Mourvedre
120,00 100,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Grenache og Syrah
130,00 DKK
Anbefales til: Ost og dessert
Serveringstemperatur: 10-12°C
Druer: Muscat
150,00 DKK
Anbefales til: Okse, lam og vildt
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre
150,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Hovedsagligt Grenache
Udvalgte priser:
Les Ceps d'Or 2012 - Guld Medalje ved General Agricultural Competition i Paris 2014. Les Ceps d'Or 2010 - Guld Medalje i kategorien "Rød Vacqueyras" ved General Agricultural Competition i 2013.
170,00 DKK
Anbefales til: Fisk, Skaldyr, Aperitif og terrassevin
Serveringstemperatur: 10-12°C
Druer: Grenache Blanc og Clairette
170,00 DKK
Anbefales til: Okse, vildt og julemad
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre
200,00 DKK
Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
Serveringstemperatur: 18-20°C
Druer: Grenache og Syrah
750,00 DKK