Rødvin-Bordeaux

  • Anbefales til: Okse, svinekød og lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot 60%, Cabernet Sauvignon 40% 
Årgang 2011
Guld ved Concours de Vignerons de Independants
 
Årgang 2009
88/100 Wine Enthusiast
Sølv medalje - Concours Mondial de Bruxelles
110,00 DKK
stk.
2008 Chateau Tayet, Bordeaux Supérieur
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc 
Årgang 2009
Guld ved Concours Mondial de Bruxelles 2011
170,00 DKK
stk.
2009 Chateau Roquettes, St. Emilion Grand Cru
  • Anbefales til: Okse, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon 
Årgang 2011
Guld medalje ved Concours de Bruxelles 2015
 
Årgang 2008
Bronze af International Wine & Spirit comeptition 2014
Tilbud
475,00 395,00 DKK
stk.
2008 Chateau La Croizille, St. Emilion Grand Cru
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance