Rødvin-Languedoc

 
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, vildt, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Mourvèdre 52%, Syrah 27%, Grenache noir 21%
Nyhed
150,00 DKK
stk.
2015 AOP Languedoc Rouge
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 50 Grenache Noir, 30% Syrah, 10% Cinsault
Nyhed
95,00 DKK
stk.
2017 AOC Languedoc Rouge
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah 
75,00 DKK
stk.
Domaine Cavalier Rouge 2016 - Chateau de Lascaux
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 15-17°C 
  • Druer: Syrah 37%, Mourvèdre 19%, Grenache noir 24 %, Carignan 20 %
 
Nyhed
110,00 DKK
stk.
2016 AOP Languedoc Rouge
Anbefales til: Okse/kalv, svin, fjerkræ og grill
Serveringstemperatur: 16-18°C
Druer:100% Cabernet Sauvignon
Nyhed
80,00 DKK
stk.
Årgang 2009 - 92/100 point - Robert Parker 
425,00 DKK
stk.
Languedoc Rouge - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 80% Syrah, 20% Grenache 
Årgang 2014
90/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2012
89/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2008
Bronzemedalje i Decanter
 
Årgang 2004
89/100 - Robert Parker
 
160,00 DKK
stk.
Languedoc - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 60% Syrah, 35% Grenache, 5% Mourvedre
 
 
Årgang 2014
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
 
Årgang 2013
Bronze medalje i Decanter Asia Wine Awards 2015
 
Årgang 2012
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
95,00 DKK
stk.
AOC Languedoc
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance