Rødvine

  • Anbefales til: Vildt, fjerkræ, grill og krydret mad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
69,00 DKK
stk.
2012 Primitivo Salento - Cantine de Falco
  • Anbefales til: Svinekød, lam, fjerkræ og ost
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Montepulciano d'Abruzzo
Nyhed
Tilbud
75,00 65,00 DKK
stk.
2018 Montepulziano d'Abruzzo DOC
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah 
75,00 DKK
stk.
Domaine Cavalier Rouge 2016 - Chateau de Lascaux
  • Anbefales til: Okse, svin. lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Grenache, 10% Syrah, 10% Mourvedre, 5%Carignan, 5% Cinsault 
85,00 DKK
stk.
Côte du Rhône 2016 - Domaine L'Espigouette
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre 
Tilbud
85,00 75,00 DKK
stk.
Vin de France - Le Burlet Rouge- Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Syrah 
95,00 DKK
stk.
2011 Syrah -
  • Anbefales til: Okse, vildt, grill og krydret mad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Malbec 
95,00 DKK
stk.
2013 Malbec -
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 60% Syrah, 35% Grenache, 5% Mourvedre
 
 
Årgang 2014
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
 
Årgang 2013
Bronze medalje i Decanter Asia Wine Awards 2015
 
Årgang 2012
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
95,00 DKK
stk.
AOC Languedoc
  • Anbefales til: Aperitif, dessert
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Touriga Franca (25%), Tinta Roriz (25%), Touriga Nacional (5%), Tinto Cão (5%), Tinta Barroca (20%), Others (20%)
95,00 DKK
stk.
Tawny Port - Quevedo
  • Anbefales til: Okse, kalv, svinekød, fjerkræ og grillretter
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Pinot Noir 
Tilbud
99,00 70,00 DKK
stk.
Pinot Noir
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og grill
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 
100,00 DKK
stk.
2016 Ventoux Rouge - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
100,00 DKK
stk.
Rhône - Plan de Dieu 2016 - Domaine L'Espigouette
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam og grillmad
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Montepulciano 30% Sangiovese
Nyhed
110,00 DKK
stk.
2016 Rosso Piceno DOC Superiore (Økologisk) - Velenosi
  • Anbefales til: Svinekød, fjerkræ, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Barbera 
110,00 DKK
stk.
Barbera d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Svinekød, fjerkræ, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Barbera 
110,00 DKK
stk.
Barbera d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Svinekød, fjerkræ, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Barbera 
Tilbud
110,00 95,00 DKK
stk.
Barbera d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Okse, svinekød og lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot 60%, Cabernet Sauvignon 40% 
Årgang 2011
Guld ved Concours de Vignerons de Independants
 
Årgang 2009
88/100 Wine Enthusiast
Sølv medalje - Concours Mondial de Bruxelles
110,00 DKK
stk.
Chateau Tayet, Bordeaux Supérieur  - 2008
  • Anbefales til: Svinekød og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 14-16°C
  • Druer: Pinot Noir 
125,00 DKK
stk.
Bourgogne Rouge 2013 - Francois Raquillet
Årgang 2012
Vinexpressen.dk - Anbefalet "Aldeles glimrende Crianza"
 
  • Anbefales til: Okse, kalv, svinekød og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Tempranillo 
129,00 DKK
stk.
Balsión Crianza 2012 - Bodegas Resalte - Spanien
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache og Syrah
Ikke på lager
130,00 DKK
Vacqueyras - Le Poète 2016 - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, lam, grill og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Cabernet Sauvignon
139,00 DKK
stk.
Estate Cabernet Sauvignon 2015
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, jule- og grillmad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 65% Corvina, 25% Rondinella, 10% Molinara 
Priser:
Årgang 2013 - Golden Star Vini Buoni d'Italia 2016
Årgang 2012 - 86/100 point Robert Parker
Årgang 2010 - Commended af Decanter 2013
Årgang 2010 - 87/100 point i Wine Enthusiast
Årgang 2010 - 87/100 point Robert Parker
Årgang 2005 - 91/100 i Wine Enthusiast
140,00 DKK
stk.
2014 Valpolicella Classico Superiore, Ripasso,
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, vildt, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Mourvèdre 52%, Syrah 27%, Grenache noir 21%
Nyhed
150,00 DKK
stk.
2015 AOP Languedoc Rouge
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam, vildt og grillmad
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Montepulciano 30% Sangiovese
Nyhed
Tilbud
150,00 130,00 DKK
stk.
2016 Solestá -  Rosso Piceno DOC Superiore
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Albarossa 
150,00 DKK
stk.
Albarossa Piemonte,
  • Anbefales til: Okse, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
150,00 DKK
stk.
Gigondas Cuvée Fauquet 2015 - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Aperitif, dessert
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Touriga Nacional (30%), Touriga Franca (25%), Tinta Roriz (15%) Tinto Cão (5%), Tinta Barroca (5%), andre (20%).
159,00 DKK
stk.
2010 Late bottled vintage - Quevedo
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 80% Syrah, 20% Grenache 
Årgang 2014
90/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2012
89/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2008
Bronzemedalje i Decanter
 
Årgang 2004
89/100 - Robert Parker
 
160,00 DKK
stk.
Languedoc - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Okse, svin og lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Barbera 
165,00 DKK
stk.
Barbera d'Asti DOCG
  • Anbefales til: Okse, svin og lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Barbera 
165,00 DKK
stk.
Barbera d'Asti DOCG
  • Anbefales til: Okse, svinekød og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Pinot Noir 
Årgang 2008 - 87/100 point af Robert Parker

Årgang 2005 - 89/100 point af Robert Parker
165,00 DKK
stk.
Mercurey Rouge, Vieilles Vignes 2013 - Domaine Francois Raquillet
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc 
Årgang 2009
Guld ved Concours Mondial de Bruxelles 2011
170,00 DKK
stk.
Chateau Roquettes, St. Emilion Grand Cru - 2009
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Hovedsagligt Grenache 
Ikke på lager
170,00 DKK
Vacqueyras Cuvée des Ceps d'Or 2015 - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
200,00 DKK
stk.
Gigondas Cuvée Le Secret 2015 - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam, vildt og grillmad
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Montepulciano 30% Sangiovese
Nyhed
275,00 DKK
stk.
2015 Roggio Del Filare - Rosso Piceno DOC Superiore - Velenosi
  • Anbefales til: Okse, svinekød, vildt og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Pinot Noir 
275,00 DKK
stk.
Chassagne-Montrachet Rouge 2010 - Domaine Louis Nié, Clos Bellefond
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 70% Corvina, 25% Corvinone, 5% Rondinella
Udvalgte priser:
Årgang 2007 - 5 druer i Bibenda wine guide
Årgang 2007 - Bronze medalje i Hong Kong International Wine & Spirit competition 2012
 
420,00 DKK
stk.
2007 Amarone della Valpolicella Classico,
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 70% Corvina, 25% Corvinone, 5% Rondinella
Årgang 2009 - 90/100 point i Wine Enthusiast buying guide
Årgang 2009 - 91/100 point i Robert Parker
Årgang 2009 - 5 druer i Bibenda wine guide 2015
420,00 DKK
stk.
2009 Amarone della Valpolicella Classico,
Årgang 2009 - 92/100 point - Robert Parker 
425,00 DKK
stk.
Languedoc Rouge - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Okse, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon 
Årgang 2011
Guld medalje ved Concours de Bruxelles 2015
 
Årgang 2008
Bronze af International Wine & Spirit comeptition 2014
475,00 DKK
stk.
Chateau La Croizille, St. Emilion Grand Cru - 2008
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 70% Corvina, 25% Corvinone, 5% Rondinella
 
Årgang 2006 RISERVA - 92/100 point i Wine Enthusiast
695,00 DKK
stk.
2006 Amarone della Valpolicella Classico,
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache og Syrah
700,00 DKK
stk.
Vacqueyras Trésor du Poète 2011 Db. Magnum (3L) - Domaine Fourmone
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance