Rødvine

Rødvine Vintyper
  • Anbefales til: Fjerkræ, fisk og apperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Chardonnay
69,00 DKK
stk.
2016 Los Riscos Chardonnay - Viña Requingua, Chile
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah 
75,00 DKK
stk.
Domaine Cavalier Rouge 2016 - Chateau de Lascaux
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
Tilbud
80,00 75,00 DKK
stk.
2015 Riesling - Kirschner
  • Anbefales til: Okse, svin. lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Grenache, 10% Syrah, 10% Mourvedre, 5%Carignan, 5% Cinsault 
Tilbud
85,00 80,00 DKK
stk.
Côte du Rhône 2016 - Domaine L'Espigouette
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Carignan 
85,00 DKK
stk.
Vin de France - Le Burlet Rosé - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre 
Tilbud
85,00 80,00 DKK
stk.
Vin de France - Le Burlet Rouge- Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
Tilbud
90,00 80,00 DKK
stk.
2015 Riesling
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Syrah 
95,00 DKK
stk.
2011 Syrah -
  • Anbefales til: Okse, vildt, grill og krydret mad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Malbec 
95,00 DKK
stk.
2013 Malbec -
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 60% Syrah, 35% Grenache, 5% Mourvedre
 
 
Årgang 2014
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
 
Årgang 2013
Bronze medalje i Decanter Asia Wine Awards 2015
 
Årgang 2012
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
Tilbud
95,00 85,00 DKK
stk.
AOC Languedoc
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: 40% Cinsaut, 30% Grenache, 30% Syrah
Årgang 2013
Kåret som "Den bedste Rosé vin" iTop 100 Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine, som testsmager.
95,00 DKK
stk.
AOC Laungedoc
  • Anbefales til: Fisk, krydret mad, ost og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Gewurztraminer 
100,00 DKK
stk.
2015 Gewurztraminer Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris 
100,00 DKK
stk.
2015 Pinot Gris Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Dessert, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Moscato Bianco 
Årgang 2014 - Commended i Decanter world wine awards
Årgang 2013 - Bronzemedalje i Decanter Asia wine awards
100,00 DKK
stk.
Asti Spumante 2014 DOCG - Marenco
  • Anbefales til: Dessert, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Moscato Bianco 
Årgang 2014 - Commended i Decanter world wine awards
Årgang 2013 - Bronzemedalje i Decanter Asia wine awards
100,00 DKK
stk.
Asti Spumante 2015 DOCG - Marenco
  • Anbefales til: Dessert, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Moscato Bianco 
Årgang 2013 - 90 point i Wine & spirits
100,00 DKK
stk.
Moscato d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Dessert, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Moscato Bianco 
Årgang 2013 - 90 point i Wine & Spirits
100,00 DKK
stk.
Moscato d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
Tilbud
100,00 90,00 DKK
stk.
Rhône - Plan de Dieu 2016 - Domaine L'Espigouette
  • Anbefales til: Svinekød, fjerkræ, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Barbera 
110,00 DKK
stk.
Barbera d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Svinekød, fjerkræ, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Barbera 
110,00 DKK
stk.
Barbera d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Okse, svinekød og lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot 60%, Cabernet Sauvignon 40% 
Årgang 2011
Guld ved Concours de Vignerons de Independants
 
Årgang 2009
88/100 Wine Enthusiast
Sølv medalje - Concours Mondial de Bruxelles
110,00 DKK
stk.
Chateau Tayet, Bordeaux Supérieur  - 2008
 
Årgang 2015
87/100 point - Wine Enthusiast juli 2016 "Very good, good value"
 
86/100 point - Wine Spectator juli 2016
 
  • Anbefales til: Aperitif, fisk, skaldyr og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 14-16°C
  • Druer: 100% Chardonnay 
119,00 DKK
stk.
Chardonnay 2015 - Wakefield Estate - Australien
  • Anbefales til: Aperitif, dessert
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Touriga Nacional (40%), Touriga Franca (30%), Sousão (30%) 
119,00 DKK
stk.
Quevedo_Pink Port
  • Anbefales til: Dessert, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Brachetto d'Acqui 
Årgang 2014 - Bronzemedalje i Decanter 2015
Årgang 2013 - 91 point i Wine & Spirits
120,00 DKK
stk.
Brachetto d'Acqui DOCG,
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay, Pinot Blanc, Riesling
120,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace Blanc de Blanc - Stoeffler
  • Anbefales til: Svinekød og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 14-16°C
  • Druer: Pinot Noir 
125,00 DKK
stk.
Bourgogne Rouge 2013 - Francois Raquillet
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache og Syrah
130,00 DKK
stk.
Vacqueyras - Le Poète 2016 - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris 
135,00 DKK
stk.
2011 Pinot Gris Grand Cru
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, svinekød og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
135,00 DKK
stk.
2013 Riesling Grand Cru
  • Anbefales til:Fisk, fjerkræ, svinekød og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
135,00 DKK
stk.
Riesling 2013 - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Svinekød, fisk, skaldyr, fjerkræ, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Chardonnay 
Tilbud
139,00 125,00 DKK
stk.
Chardonnay
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, jule- og grillmad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 65% Corvina, 25% Rondinella, 10% Molinara 
Priser:
Årgang 2013 - Golden Star Vini Buoni d'Italia 2016
Årgang 2012 - 86/100 point Robert Parker
Årgang 2010 - Commended af Decanter 2013
Årgang 2010 - 87/100 point i Wine Enthusiast
Årgang 2010 - 87/100 point Robert Parker
Årgang 2005 - 91/100 i Wine Enthusiast
140,00 DKK
stk.
2014 Valpolicella Classico Superiore, Ripasso,
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: 40% Marsanne, 40% Roussanne, 20% Vermentino
140,00 DKK
stk.
AOC Languedoc Blanc
  • Anbefales til: Terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Pinot Noir
Tilbud
140,00 125,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace Rosé - Stoeffler
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Albarossa 
150,00 DKK
stk.
Albarossa Piemonte,
  • Anbefales til: Ost og dessert
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Muscat 
150,00 DKK
stk.
Beaumes de Venise, Muscat 2012 - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
150,00 DKK
stk.
Gigondas Cuvée Fauquet 2015 - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Aperitif, dessert
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Touriga Nacional (30%), Touriga Franca (25%), Tinta Roriz (15%) Tinto Cão (5%), Tinta Barroca (5%), andre (20%).
159,00 DKK
stk.
2010 Late bottled vintage - Quevedo
  • Anbefales til: Ost og krydret mad
  • Severingstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris
160,00 DKK
stk.
2009 Pinot Gris Vendanges Tardives - Kirschner (50 cl.)
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay
160,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace Millésime 2012 - Stoeffler
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 80% Syrah, 20% Grenache 
Årgang 2014
90/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2012
89/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2008
Bronzemedalje i Decanter
 
Årgang 2004
89/100 - Robert Parker
 
160,00 DKK
stk.
Languedoc - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, fjerkræ og svinekød
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
160,00 DKK
stk.
Riesling Millésime 2014 - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Okse, svin og lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Barbera 
165,00 DKK
stk.
Barbera d'Asti DOCG
  • Anbefales til: Okse, svin og lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Barbera 
165,00 DKK
stk.
Barbera d'Asti DOCG
  • Anbefales til: Okse, svinekød og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Pinot Noir 
Årgang 2008 - 87/100 point af Robert Parker

Årgang 2005 - 89/100 point af Robert Parker
165,00 DKK
stk.
Mercurey Rouge, Vieilles Vignes 2013 - Domaine Francois Raquillet
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc 
Årgang 2009
Guld ved Concours Mondial de Bruxelles 2011
170,00 DKK
stk.
Chateau Roquettes, St. Emilion Grand Cru - 2009
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay, Pinot Blanc og Riesling
170,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace, Nature extra Brut - Stoeffler
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Chardonnay 
195,00 DKK
stk.
Rully Blanc 1. Cru
  • Anbefales til: Okse, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
200,00 DKK
stk.
Gigondas Cuvée Le Secret 2015 - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Krydret mad, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Pinot Gris 
200,00 DKK
stk.
Pinot Gris
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ og svinekød
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling 
Ikke på lager
210,00 DKK
Riesling
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, ost og julemad
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Riesling
250,00 DKK
stk.
2008 Riesling
  • Anbefales til: Dessert og ost
  • Serveringstemperatur: 14-16°C
  • Druer: Corvina, Rondinella, Molinara
Årgang 2003 - Bronze i Decanter 2010
250,00 DKK
stk.
Recioto della Valpolicella Classico
  • Anbefales til: Okse, svinekød, vildt og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Pinot Noir 
275,00 DKK
stk.
Chassagne-Montrachet Rouge 2010 - Domaine Louis Nié, Clos Bellefond
  • Anbefales til: Krydret mad, ost og dessert
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
300,00 DKK
stk.
Riesling Sélection de Grain Nobles
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay
325,00 DKK
stk.
Champagne - Blanc de Blanc
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 70% Corvina, 25% Corvinone, 5% Rondinella
Udvalgte priser:
Årgang 2007 - 5 druer i Bibenda wine guide
Årgang 2007 - Bronze medalje i Hong Kong International Wine & Spirit competition 2012
 
420,00 DKK
stk.
2007 Amarone della Valpolicella Classico,
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 70% Corvina, 25% Corvinone, 5% Rondinella
Årgang 2009 - 90/100 point i Wine Enthusiast buying guide
Årgang 2009 - 91/100 point i Robert Parker
Årgang 2009 - 5 druer i Bibenda wine guide 2015
420,00 DKK
stk.
2009 Amarone della Valpolicella Classico,
Årgang 2009 - 92/100 point - Robert Parker 
425,00 DKK
stk.
Languedoc Rouge - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Okse, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon 
Årgang 2011
Guld medalje ved Concours de Bruxelles 2015
 
Årgang 2008
Bronze af International Wine & Spirit comeptition 2014
Tilbud
475,00 395,00 DKK
stk.
Chateau La Croizille, St. Emilion Grand Cru - 2008
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 70% Corvina, 25% Corvinone, 5% Rondinella
 
Årgang 2006 RISERVA - 92/100 point i Wine Enthusiast
695,00 DKK
stk.
2006 Amarone della Valpolicella Classico,
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance