Skaldyr

Cremant d'Alsace Blanc de Blanc - Stoeffler

  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay, Pinot Blanc, Riesling
Tør cremant fra Domaine stoeffler, lavet efter champagnemetoden hvor boblerne bliver skab ved en andengæring i flasken. Har en vidunderlig duft af frugt, og nogle dejlige små bobler man ellers kun finder i noget dyrere flasker. Utrolig velegnet som velkomstdrink, en varm sommerdag, eller hvis man blot får lyst til lidt cremant.
Producent: Stoeffler
120,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace Blanc de Blanc - Stoeffler
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance