GRATIS FRAGT 
VED KØB AF VIN FOR OVER 500,-
 
 

Valentina Cubi

Valentina Cubi er et familie ejet firma i Valpolicella der producerer nogle af de fineste vine i området. Huset ligger nær byen Fumane, i et af de mest betydningsfulde vinområder i hjertet af Valpolicella Classico zonen.

Firmaets blev grundlagt i 1970, men dets rødder kan spores helt tilbage til 1800 tallet.

Valentina Cubi består af 2 vinerier, det historiske i et velrenoveret gammelt landsted i Valpolicellas bjerge og et arkitektonisk moderne i udkanten af Verona.

På skråningerne nær gården hvor vinmarkerne ligger, kan druerne opnå en balance og modenhed der giver mulighed for at producerer fyldige vine af en meget høj kvalitet. Den ler- og kalkholdige jord i området tilfører yderligere kvalitet til husets rødvine Valpolicella, Amarone og Recioto.

Som bevis på at huset har fokus på områdets unikke terroir er omlægningen af alle deres vinmarker til økologisk vindyrkning. Målet med denne omlægning er blandt andet at kunne producere mere naturlige vine med både struktur, kvalitet og personlighed.

Valentina Cubi har gennem de sidste 20 år fået utallige priser for deres vine og særligt for der Amarone ”Morar”.

http://www.valentinacubi.it

2011 Amarone della Valpolicella Classico, "Morar" BIO - Valentina Cubi

Økologisk årgang 2011
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 75% Corvina, 25% Corvinone
  • Alkohol: 17,0 %
Alle druer håndplukkes og tørrer dernæst i 90 dage, i åbne kasser. Gæringen foregår på ståltanke, og vinen ligger sammen med drueskallerne i 40 dage. Endelig lagrer Amarone "Morar" på egetræsfade i næsten 3 år, og dernæst på flaske i yderligere 12 måneder. Amarone "Morar" komme først i handlen når de hos Valentina Cubi synes den har lagret længe nok til at den er drikkeklar.

Resultatet af denne lange proces, er en helstøbt vin, med en elegant duft af både frugt, mørke bær, vanilje og lidt mørk chokolade. Smagen er frisk, med perfekt afstemte tanniner, masser af frugt, en snert af svesker og en lille smule krydderi der giver den lange eftersmag en perfekt balance og afslutning.
Producent: Valentina Cubi
Lagerstatus: Ubegrænset antal
450,00 DKK
stk.
2011 Amarone della Valpolicella Classico,
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance