GRATIS FRAGT HELE APRIL MÅNED
VED KØB AF VIN FOR OVER 500,-
 
 

Vine

  • Anbefales til: Vildt, fjerkræ, grill og krydret mad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
69,00 DKK
stk.
2012 Primitivo Salento - Cantine de Falco
  • Anbefales til: Fjerkræ, fisk og apperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Chardonnay
69,00 DKK
stk.
2017 Los Riscos Chardonnay - Viña Requingua, Chile
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah 
75,00 DKK
stk.
2016 Domaine Cavalier Rouge - Chateau de Lascaux
  • Anbefales til: Svinekød, lam, fjerkræ og ost
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Montepulciano d'Abruzzo
75,00 DKK
stk.
2018 Montepulziano d'Abruzzo DOC - Velenosi
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
80,00 DKK
stk.
2015 Riesling - Kirschner
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
Tilbud
80,00 75,00 DKK
stk.
2017 Riesling - Kirschner
  • Anbefales til: Okse, svin. lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Grenache, 10% Syrah, 10% Mourvedre, 5%Carignan, 5% Cinsault 
Tilbud
85,00 80,00 DKK
stk.
2016 Côte du Rhône - Domaine L'Espigouette
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C

85,00 DKK
stk.
2018 AOP Languedoc Rosé
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C

85,00 DKK
stk.
2019 AOP Languedoc Rosé
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Carignan 
85,00 DKK
stk.
Vin de France - Le Burlet Rosé - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre 
85,00 DKK
stk.
Vin de France - Le Burlet Rouge- Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
90,00 DKK
stk.
2015 Riesling
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
90,00 DKK
stk.
2016 Riesling
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: 100% Verdicchio
90,00 DKK
stk.
2018 Querciantica Verdicchio DOC Classico - Velenosi
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 11-14°C
  • Druer: 100% Montepulciano
90,00 DKK
stk.
2018 Rosé Marche IGT Rosato - Velenosi
  • Anbefales til: Fisk, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 11-14°C
  • Druer: 100% Montepulciano
Tilbud
90,00 80,00 DKK
stk.
2018 Rosé Marche IGT Rosato - Velenosi
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, fjerkræ og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 60% Syrah, 35% Grenache, 5% Mourvedre
 
 
Årgang 2014
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
 
Årgang 2013
Bronze medalje i Decanter Asia Wine Awards 2015
 
Årgang 2012
Blandt top 100 i Languedoc-Roussillon Syd Frankrig med bl.a.Tim Atkins, Master of Wine som testsmager.
Tilbud
95,00 85,00 DKK
stk.
2013 AOC Languedoc
  • Anbefales til: Aperitif, dessert
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Touriga Franca (25%), Tinta Roriz (25%), Touriga Nacional (5%), Tinto Cão (5%), Tinta Barroca (20%), Others (20%)
95,00 DKK
stk.
Tawny Port - Quevedo
  • Anbefales til: Fisk, krydret mad, ost og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Gewurztraminer 
100,00 DKK
stk.
2016 Gewurztraminer Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvedre
100,00 DKK
stk.
2016 Rhône - Plan de Dieu - Domaine L'Espigouette
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og grill
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 
100,00 DKK
stk.
2016 Ventoux Rouge - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, krydret mad, ost og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Gewurztraminer 
100,00 DKK
stk.
2017 Gewurztraminer Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris 
100,00 DKK
stk.
2018 Pinot Gris Vieilles Vignes - Kirschner
  • Anbefales til: Dessert, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Moscato Bianco 
Årgang 2014 - Commended i Decanter world wine awards
Årgang 2013 - Bronzemedalje i Decanter Asia wine awards
100,00 DKK
stk.
Asti Spumante DOCG - Marenco
  • Anbefales til: Svinekød, fjerkræ, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Barbera 
110,00 DKK
stk.
2015 Barbera d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Okse/kalv, svin, lam og grill
  • Serveringstemperatur: 15-17°C 
  • Druer: Syrah 37%, Mourvèdre 19%, Grenache noir 24 %, Carignan 20 %
 
Tilbud
110,00 95,00 DKK
stk.
2016 AOP Languedoc Rouge
  • Anbefales til: Svinekød, fjerkræ, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 100% Barbera 
110,00 DKK
stk.
2016 Barbera d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Dessert, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Moscato Bianco 
Årgang 2013 - 90 point i Wine & Spirits
110,00 DKK
stk.
2016 Moscato d'Asti DOCG,
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam og grillmad
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Montepulciano 30% Sangiovese
110,00 DKK
stk.
2016 Rosso Piceno DOC Superiore (Økologisk) - Velenosi
  • Anbefales til: Svinekød, Fjerkræ, fisk, skaldyr, ost, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-13°C
  • Druer: Marsanne 41%, Roussanne 10%, Grenache Blanc 20%, Picpoul 17%, Viognier 5%, Terret 7%
Tilbud
110,00 95,00 DKK
stk.
2018 AOP Languedoc Blanc
  • Anbefales til: Aperitif, dessert
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Touriga Nacional (40%), Touriga Franca (30%), Sousão (30%) 
119,00 DKK
stk.
Rosé Port - Quevedo
  • Anbefales til: Dessert, aperitif og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: 100% Brachetto d'Acqui 
Årgang 2014 - Bronzemedalje i Decanter 2015
Årgang 2013 - 91 point i Wine & Spirits
Tilbud
120,00 105,00 DKK
stk.
2018 Brachetto d'Acqui DOCG,
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay, Pinot Blanc, Riesling
120,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace Blanc de Blanc - Stoeffler
  • Anbefales til: Svinekød og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 14-16°C
  • Druer: Pinot Noir 
125,00 DKK
stk.
2013 Bourgogne Rouge - Francois Raquillet
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache og Syrah
130,00 DKK
stk.
2017 Vacqueyras - Le Poète - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris 
135,00 DKK
stk.
2011 Pinot Gris Grand Cru
  • Anbefales til:Fisk, fjerkræ, svinekød og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
135,00 DKK
stk.
2013 Riesling - Rolly Gassmann
  • Anbefales til:Fisk, fjerkræ, svinekød og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
135,00 DKK
stk.
2016 Riesling - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, svinekød og fjerkræ.
  • Serveringstemperatur: 10-12 °C
  • Druer: Riesling 
135,00 DKK
stk.
2017 Riesling Grand Cru
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, jule- og grillmad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 65% Corvina, 25% Rondinella, 10% Molinara 
Priser:
Årgang 2013 - Golden Star Vini Buoni d'Italia 2016
Årgang 2012 - 86/100 point Robert Parker
Årgang 2010 - Commended af Decanter 2013
Årgang 2010 - 87/100 point i Wine Enthusiast
Årgang 2010 - 87/100 point Robert Parker
Årgang 2005 - 91/100 i Wine Enthusiast
140,00 DKK
stk.
2014 Valpolicella Classico Superiore, Ripasso,
  • Anbefales til: Terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Pinot Noir
140,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace Rosé - Stoeffler
  • Anbefales til: Ost og dessert
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Muscat 
150,00 DKK
stk.
2012 Beaumes de Venise, Muscat - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Albarossa 
150,00 DKK
stk.
2015 Albarossa Piemonte,
  • Anbefales til: Okse, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
150,00 DKK
stk.
2015 Gigondas Cuvée Fauquet - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam, vildt og grillmad
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Montepulciano 30% Sangiovese
150,00 DKK
stk.
2017 Solestá -  Rosso Piceno DOC Superiore - Velenosi
  • Anbefales til: Okse, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
Tilbud
150,00 135,00 DKK
stk.
2018 Gigondas Cuvée Fauquet - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Dessert
  • Serveringstemperatur: 14-16°C
  • Druer: Montepulciano og kirsebærsirup
150,00 DKK
stk.
Querciantica Vino e Visciole Selezione - 500 ml. - Velenosi
  • Anbefales til: Aperitif, dessert
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Touriga Nacional (30%), Touriga Franca (25%), Tinta Roriz (15%) Tinto Cão (5%), Tinta Barroca (5%), andre (20%).
159,00 DKK
stk.
2013 Late bottled vintage - Quevedo
  • Anbefales til: Ost og krydret mad
  • Severingstemperatur: 8-10 °C
  • Druer: Pinot Gris
160,00 DKK
stk.
2009 Pinot Gris Vendanges Tardives - Kirschner (50 cl.)
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay
160,00 DKK
stk.
2012 Cremant d'Alsace Millésime - Stoeffler
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, fjerkræ og svinekød
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
160,00 DKK
stk.
2014 Riesling Millésime - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Okse, svin, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 80% Syrah, 20% Grenache 
Årgang 2014
90/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2012
89/100 - Wine Spectator
 
Årgang 2008
Bronzemedalje i Decanter
 
Årgang 2004
89/100 - Robert Parker
 
Ikke på lager
160,00 DKK
2015 Languedoc - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Okse, svinekød og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: Pinot Noir 
Årgang 2008 - 87/100 point af Robert Parker

Årgang 2005 - 89/100 point af Robert Parker
165,00 DKK
stk.
2013 Mercurey Rouge, Vieilles Vignes - Domaine Francois Raquillet
  • Anbefales til: Okse, svin og lam
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 100% Barbera 
165,00 DKK
stk.
2014 Barbera d'Asti DOCG
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam og vildt
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc 
Årgang 2009
Guld ved Concours Mondial de Bruxelles 2011
170,00 DKK
stk.
2009 Chateau Roquettes, St. Emilion Grand Cru
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Hovedsagligt Grenache 
Udvalgte priser:
Les Ceps d'Or 2012 - Guld Medalje ved General Agricultural Competition i Paris 2014.
Les Ceps d'Or 2010 - Guld Medalje i kategorien "Rød Vacqueyras" ved General Agricultural Competition i 2013.
Tilbud
170,00 150,00 DKK
stk.
2012 Cuvée des Ceps d'Or, Vacqueyras  - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, Skaldyr, Aperitif og terrassevin
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Grenache Blanc og Clairette
170,00 DKK
stk.
2017 - Vacqueyras Blanc - Le Fleurantine - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, som terrassevin og aperitif
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Chardonnay, Pinot Blanc og Riesling
170,00 DKK
stk.
Cremant d'Alsace, Nature extra Brut - Stoeffler
  • Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Gewurztraminer
Tilbud
180,00 150,00 DKK
stk.
2016 Gewurztraminer - Rolly Gassmann
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr og fjerkræ
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Chardonnay 
195,00 DKK
stk.
2013 Rully Blanc 1. Cru
  • Anbefales til: Krydret mad, ost og som terrassevin
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Pinot Gris 
200,00 DKK
stk.
2011 Pinot Gris
  • Anbefales til: Okse, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre 
200,00 DKK
stk.
2015 Gigondas Cuvée Le Secret - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Ost, krydret mad og som terrassevin.
  • Serveringstemperatur: 8-10°C
  • Druer: Gewurztraminer
225,00 DKK
stk.
2016 Gewurztraminer
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, ost og julemad
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Riesling
250,00 DKK
stk.
2008 Riesling
  • Anbefales til: Fisk, fjerkræ, svinekød, ost og julemad
  • Serveringstemperatur: 12-14°C
  • Druer: Riesling
250,00 DKK
stk.
2011 Riesling
  • Anbefales til: Dessert og ost
  • Serveringstemperatur: 14-16°C
  • Druer: Corvina, Rondinella, Molinara
Årgang 2003 - Bronze i Decanter 2010
250,00 DKK
stk.
Recioto della Valpolicella Classico
  • Anbefales til: Okse, svinekød, lam, vildt og grillmad
  • Serveringstemperatur: 16-18°C
  • Druer: 70% Montepulciano 30% Sangiovese
275,00 DKK
stk.
2016 Roggio Del Filare - Rosso Piceno DOC Superiore - Velenosi
  • Anbefales til: Aperitif, dessert, Chokolade
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Touriga Nacional (15%), Touriga Franca (35%), Tinta Roriz (20%) Tinto Cão (8%), Tinta Barroca (10%), andre (12%).
299,00 DKK
stk.
  • Anbefales til: Krydret mad, ost og dessert
  • Serveringstemperatur: 10-12°C
  • Druer: Riesling
300,00 DKK
stk.
2006 Riesling Sélection de Grain Nobles
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Hovedsagligt Grenache 
Udvalgte priser:
Les Ceps d'Or 2012 - Guld Medalje ved General Agricultural Competition i Paris 2014.
Les Ceps d'Or 2010 - Guld Medalje i kategorien "Rød Vacqueyras" ved General Agricultural Competition i 2013.
340,00 DKK
stk.
2015 (1½L) Cuvée des Ceps d'Or, Vacqueyras - Domaine Fourmone
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 70% Corvina, 25% Corvinone, 5% Rondinella
Udvalgte priser:
Morar 2007 - 5 Druer i Bibenda Guide 2013
Morar 2007 - 90/100 Luigi Veronelli
Morar 2007 - Bronze medalje Hong Kong International Wine & Spirit competition 2012
 
420,00 DKK
stk.
2007 Amarone della Valpolicella Classico,
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 70% Corvina, 25% Corvinone, 5% Rondinella
Årgang 2009 - 90/100 point i Wine Enthusiast buying guide
Årgang 2009 - 91/100 point i Robert Parker
Årgang 2009 - 5 druer i Bibenda wine guide 2015
420,00 DKK
stk.
2009 Amarone della Valpolicella Classico,
Årgang 2009 - 92/100 point - Robert Parker 
425,00 DKK
stk.
2009 Languedoc Rouge - Pic Saint Loupe
  • Anbefales til: Okse, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon 
Årgang 2011
Guld medalje ved Concours de Bruxelles 2015
 
Årgang 2008
Bronze af International Wine & Spirit comeptition 2014
475,00 DKK
stk.
2008 Chateau La Croizille, St. Emilion Grand Cru
  • Anbefales til: Okse, svin, vildt, grill, krydret mad og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: 70% Corvina, 25% Corvinone, 5% Rondinella
 
Årgang 2006 RISERVA - 92/100 point i Wine Enthusiast
695,00 DKK
stk.
2006 Amarone della Valpolicella Classico,
  • Anbefales til: Okse, svin, lam, vildt og julemad
  • Serveringstemperatur: 18-20°C
  • Druer: Grenache og Syrah
750,00 DKK
stk.
2016 (3L) Le Poète - Vacqueyras - Domaine Fourmone
Vestergaard Vin Aps. | CVR: 35234438 | Lundagervej 10, 5610 Assens - Danmark | Tlf.: +4521487324 | vinbestilling@vestergaardvin.dk
cookie compliance